Nieuwe poster Disney•Pixar’s Incredibles 2

Disney•Pixar heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor het langverwachte Incredibles 2! Deze kun je hieronder bekijken. Morgen verschijnt de nieuwe trailer!

Incredibles 2

De favoriete familie van superhelden is terug in Incredibles 2, maar deze keer staat Helen (stem van Holly Hunter) in de schijnwerpers en laat ze Bob (stem van Craig T. Nelson) thuis met Violet (stem van Sarah Vowell) en Dash (stem van Huck Milner) om zo om te gaan met de dagelijkse heldendaden van het “normale” leven. Het is een moeilijke transitie voor iedereen, moeilijker gemaakt door het feit dat het gezin zich nog steeds niet bewust is van de opkomende superkrachten van baby Jack-Jack. Wanneer een nieuwe slechterik ten tonele verschijnt, moeten de familie en Frozone (stem van Samuel L. Jackson) een manier vinden om weer samen te werken – wat makkelijker gezegd is dan gedaan.

De film wordt geregisseerd door Brad Bird (Iron Giant, The Incredibles), wie tevens het scenario voor z’n rekening nam. Incredibles 2 draait vanaf 27 juni in de bioscoop.