Nieuwe poster Disney’s The Nutcracker and the Four Realms

Walt Disney Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor The Nutcracker and the Four Realms. Deze kun je hieronder bekijken.

The Nutcracker and the Four Realms

Alles dat Clara (Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt die een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gepresenteerd aan het jaarlijkse vakantiefeest van peetvader Drosselmeyer (Morgan Freeman), leidt haar naar de felbegeerde sleutel – die prompt verdwijnt in een vreemde en mysterieuze parallelle wereld. Het is daar dat Clara een soldaat ontmoet genaamd Phillip (Jayden Fowora-Knight), een bende muizen en de regenten van drie verschillende rijken, Land van Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoep. Clara en Phillip moeten het onheilspellende vierde rijk trotseren, de thuishaven van de tirannieke Mother Ginger (Helen Mirren), om de sleutel van Clara op te halen en hopelijk de harmonie terug te brengen naar de onstabiele wereld.

Mackenzie Foy speelt de rol van Clara en is te zien naast Keira Knightley als the Sugar Plum Fairy, Morgan Freeman as Drosselmeyer, Helen Mirren als Mother Ginger en American Ballet Theatre danseres Misty Copeland als hoofdballerina.

De regie is in handen van Lasse Hallstrom en Joe Johnston. Het scenario is geschreven door Ashleigh Powell, die zich baseerde op het verhaal The Nutcracker and het Mouse King van Ernst Theodor Amadeus Hoffmann en De Notenkraker (ballet) van Marius Petipa.

The Nutcracker and the Four Realms draait vanaf november 2018 in de bioscoop.