Internationale poster en trailer Solo: A Star Wars Story

Walt Disney Pictures en Lucasfilm hebben een nieuwe internationale trailer en poster vrijgegeven voor Solo: A Star Wars Story. Deze kun je hieronder bekijken.

Solo: A Star Wars Story

Kom aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg in Solo: A Star Wars Story, een geheel nieuw avontuur met de meest geliefde schurk in de Melkweg. Door een reeks uitdagende escapades diep in een donkere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn machtige toekomstige copiloot Chewbacca en ontmoet de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

In Solo: A Star Wars Story speelt Alden Ehrenreich de rol van de ruimtesmokkelaar Han Solo. Daarnaast zijn er rollen voor Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson, Thandie Newton, Joonas SuotamoEmilia Clarke en Phoebe Waller-Bridge. Het scenario is afkomstig van Lawrence Kasdan en Jon Kasdan.

Eerder bleek dat regisseurs Phil Lord en Chris Miller niet langer betrokken zijn bij de Star Wars-film over het personage Solo. Lucasfilm huurde vervolgens Ron Howard in om hun plek in te nemen. Het is nog niet duidelijk of Howard de regie-credit zal krijgen of dat hij deze met Lord en Miller moet delen. De film was voor driekwart opgenomen toen het regieduo ontslagen werd.

Solo: A Star Wars Story verschijnt op 25 mei 2018.