Nieuwe poster en trailer voor Friends The Reunion op HBO Max

HBO Max heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Friends: The Reunion. De special zal exclusief op de streamingdienst verschijnen op donderdag 27 mei. Er is nog geen internationale data bekendgemaakt. Bekijk de trailer hieronder. In Friends: The Reunion zullen acteurs David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston terugkeren naar de originele soundstage van de iconische komedie, Stage 24 op de Warner Bros. Studio in Burbank voor een viering van de geliefde show.

Friends The Reunion trailer

Friends The Reunion trailer

Ben Winston regisseerde de special en was tevens uitvoerend producent samen met Friends producers Kevin Bright, Marta Kauffman en David Crane. De special is afkomstig van Warner Bros. Unscripted Television in samenwerking met Warner Horizon, Fulwell 73 Productions en Bright/Kauffman/Crane Productions.

De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston).

Gastrollen in de special zijn er voor David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai.

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®.

Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter