Nieuwe poster en trailer voor Gretel & Hansel

Orion Pictures heeft een nieuwe poster en trailer vrijgegeven voor Gretel & Hansel, een moderne horror-bewerking van het klassieke sprookje. Je kunt deze hieronder bekijken!

Gretel & Hansel

Lang geleden, in een ver sprookjesland worden een jonge vrouw en haar kleine broertje verstoten door hun moeder. Wanhopig op zoek naar eten en werk betreden ze een donker bos waar ze een jager ontmoeten die hen nog dieper het bos inleidt. Aan het einde van hun latijn ontdekken ze een magisch huisje waar een ogenschijnlijk vriendelijke oude vrouw hen opvangt. In deze fantasiehorror lijkt alles te mooi om waar te zijn, en misschien is dat het ook wel zo? Weet Gretel haar kleine broertje te beschermen tegen het grote gevaar wat dreigt?

De film is geschreven door Rob Hayes (Chewing Gum) en wordt geregisseerd door Osgood Perkins, die vooral bekend staat voor het schrijven en regisseren van horrorfilms The Blackcoat’s Daughter met Emma Roberts en Kiernan Shipka en I Am the Pretty Thing that Lives in the House met in de hoofdrol Ruth Wilson.

Gretel & Hansel heeft rollen voor Sophia Lillis (IT: Chapter Two) als Gretel, Sammy Leakey (MotherFatherSon) als Hansel, Alice Krige (Silent Hill) als Holda, Jessica De Gouw (Arrow) als jonge Holda en Charles Babalola (The Legend of Tarzan) als The Hunter. Gretel & Hansel draait vanaf januari 2020 in de bioscoop.

Gretel & Hansel draait vanaf 30 januari 2020 in de bioscoop.