Nieuwe poster horror/thriller Polaroid

Dimension Films heeft de poster vrijgegeven voor de horror thriller Polaroid. Deze kun je hieronder bekijken. De film staat gepland voor een Amerikaanse release op 25 augustus 2017. Wanneer de film in Nederland is te zien, is nog onbekend. Nieuwe poster horror/thriller Polaroid

Polaroid moet het eerste deel vormen in een nieuwe horror-franchise van de producenten van The Ring en The Grudge. Middelbare scholier Bird Fitcher heeft geen idee wat hem te wachten staat wanneer hij stuit op een ouderwetse Polaroid-camera. Hij ontdekt al snel dat iedereen van wie hij een foto neemt op tragische wijze om het leven komt. De film is gebaseerd op een korte film van Lars Klevberg en combineert elementen van The Ring en Final Destination. Hieronder kun je overigens ook een trailer bekijken van de oorspronkelijke korte film.

De hoofdrollen in Polaroid worden gespeeld door Kathryn Prescott, Mitch Pileggi, Grace Zabriskie, Tyler Young, Keenan Tracey, Samantha Logan, Priscilla Quintana, Madelaine Petsch en Javier Botet. Polaroid werd geregisseerd door Lars Klevberg, die een script van Blair Butler verfilmt.