Nieuwe poster voor film Locke met Tom Hardy

Tom Hardy speelt de hoofdrol in de nieuwe drama film Locke. Bekijk hieronder de nieuwe poster. De film speelt zich af in realtime en gaat over Ivan Locke, hij rijd naar Londen om bij de geboorte van zijn kind te zijn. Het kind is echter niet van zijn vrouw en hij heeft thuis twee tienerzoons zitten die teleurgesteld zijn. De volgende dag is een belangrijke dag op zijn werk in de bouw, dus er ligt behoorlijk wat druk op hem.

Locke film

Locke film

Ivan Locke heeft hard gewerkt om een goed leven voor zichzelf op te bouwen. Hij houdt van zijn werk en adoreert zijn gezin. Op de vooravond van de grootste uitdaging uit zijn carrière, gaat zijn telefoon en wordt er een reeks gebeurtenissen in werking gezet. Terwijl Locke zijn auto instapt en de tijd weg begint te tikken, wordt duidelijk dat die ene verkeerde beslissing zijn leven voorgoed heeft veranderd.

Gedurende de 84 minuten durende reis zie je alleen Tom Hardy, maar volgens de eerste kritieken draagt hij de film goed. Andere rollen zijn er voor Ruth Wilson, Olivia Colman, Andrew Scott, Ben Daniels, Tom Holland.

De film Locke is geschreven en geregisseerd door Steven Knight.

Locke draait vanaf eind 2014 in de Nederlandse bioscoop.