Nieuwe poster Mission: Impossible – Rogue Nation

Paramount Pictures heeft vandaag een nieuwe poster van Mission: Impossible – Rogue Nation vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. In Rogue Nation beginnen Ethan en zijn team aan de moeilijkste missie tot nu toe, het elimineren van The Syndicate, een internationale bende die toewijd is om het IMF te vernietigen.

Nieuwe poster Mission: Impossible - Rogue Nation

Mission: Impossible – Rogue Nation

Wanneer zijn elite-organisatie door de CIA op non-actief wordt gezet, moet agent Ethan Hunt (Cruise) samen met zijn team (Renner, Pegg, Rhames) een race tegen de klok ondernemen om de opkomst van een nieuwe wereldwijde dreiging te voorkomen: The Syndicate, een gevaarlijk netwerk van afvallige agenten.

De film is de vijfde in de reeks films gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, telkens met Tom Cruise in de hoofdrol.

Hoofdrollen in Mission: Impossible – Rogue Nation zijn er voor Tom Cruise, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Simon McBurney en Rebecca Ferguson.

Rogue Nation is geschreven en geregisseerd door Christopher McQuarrie.

De film zal op 31 juli te zien zijn in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter