Nieuwe poster Netflix’s Chilling Adventures of Sabrina

Netflix heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de serie Chilling Adventures of Sabrina, met daarop onze favoriete tienerheks die haar verjaardag viert met een enge cake en een gruwelijk wezen achter haar. Netflix heeft laten weten dat een trailer van de serie morgen verschijnt. Deze kun je hieronder bekijken.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina is gebaseerd op de gelijknamige comic book, die de oorsprong en avonturen van Sabrina the Teenage Witch herdefinieert als een donker coming-of-age verhaal. Qua toon in de serie in lijn met Rosemary’s Baby en The Exorcist. In de serie worstelt Sabrina met haar dualistische aard – half-heks, half-sterfelijk – en probeert deze te verenigen, terwijl ze zich staande houdt tegenover de kwade krachten die haar, haar familie en de mensheid bedreigen.

Kiernan Shipka speelt de rol van Sabrina en is te zien naast Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Ross Lynch en Bronson Pinchot.

Aguirre-Sacasa schrijft de adaptatie. Lee Toland Krieger zal de regie op zich nemen. De serie gaat in première op Netflix op 26 oktober.