Nieuwe poster The Flash seizoen 5

The CW heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor The Flash seizoen 5. Deze kun je hieronder bekijken. Het vijfde seizoen van The Flash zal vanaf 9 oktober te zien zijn op The CW.

The Flash seizoen 5

Chris Klein (Election, Oz, American Pie) zal de grote schurk Cicada spelen in het nieuwe seizoen. Een ‘blue-collar’ alledaagse man wiens familie door metahumans is verscheurd. Cicada probeert nu de epidemie uit te roeien – één metahuman per keer.

De verstandhouding met The Thinker, die aan het einde van het seizoen de krachten van alle twaalf door hem gecreëerde metas had aangewend, rekte Team Flash tot het uiterste, maar met de hulp van een aantal nieuwe bondgenoten konden Barry Allen (ook bekend als The Flash) en zijn team een einde brengen aan Enlightenment en Central City redden. Echter, met de komst van Barry en Iris ‘speedster-dochter Nora, die arriveerde vanuit de toekomst en toegaf een’ grote fout’ te hebben gemaakt, is de sitautie alles behalve status-quo. Zal ouderschap de uitdaging zijn die uiteindelijk The Flash vertraagt?

The Flash heeft hoofdrollen voor Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Candice Patton als Iris West, Danielle Panabaker als Caitlin Snow, Carlos Valdes als Cisco Ramo, Hartley Sawyer als Ralph Dibny, Jessica Parker Kennedy als Nora West-Allen aka the speedster hero XS, Danielle Nicolet als Cecile Horton, Tom Cavanagh als Dr. Harrison Wells en Jesse L. Martin als Detective Joe West.

De serie is gebaseerd op de personages uit DC Comics van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television, met uitvoerende producenten Greg Berlanti, Sarah Schechter en Todd Helbing.