Nieuwe poster van Netflix-Marvel serie Jessica Jones

Bekijk de nieuwe poster van Netflix-Marvel serie Jessica Jones.  Op de afbeelding zien we Krysten Ritter als Jessica Jones, maar ook David Tennant als schurk Kilgrave/Purple Man.

Nieuwe poster van Netflix-Marvel serie Jessica Jones

Na Daredevil zullen we vanaf 20 november kunnen genieten van de tweede samenwerking tussen Marvel Entertainment en Netflix. Eerder kon je de volledige trailer hier bekijken.

Jessica Jones is een superheld. Door een tragedie heeft zij al vroegtijdig dat leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privé-detective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gave wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen… vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Ritter speelt in de serie de rol van een superheld die haar eigen detectivebureau is gestart in New York City en andere superhelden helpt met hun onderzoeken. De dertiendelige serie heeft verder rollen van Mike Colter, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, David Tennant.

Het eerste seizoen van de serie behelst 13 afleveringen en is vanaf 20 november op Netflix te zien zijn.