Trailer en poster voor Disney’s Raya and the Last Dragon

Walt Disney Animation Studios heeft de trailer en poster vrijgegeven voor Raya and the Last Dragon, een animatiefilm geïnspireerd door de cultuur van Zuidoost-Azië en regio’s zoals Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië, Indonesië en Laos. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Raya and the Last Dragon

Raya and The Last Dragon

Raya and the Last Dragon speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem van Cassandra Steele) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

De 59e film van de studio is geregisseerd door Don Hall en Carlos López Estrada, mede geregisseerd door Paul Briggs en John Ripa. De film is geproduceerd door Osnat Shurer en Peter Del Vecho, en geschreven door Qui Nguyen en Adele Lim. Raya and the Last Drago heeft rollen voor Kelly Marie Tran als de stem van Raya en Awkwafina als de draak Sisu.

Raya and The Last Dragon verschijnt op 12 maart 2021 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter