Nieuwe poster voor Ender’s Game

Summit Entertainment heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor de film Ender’s Game. Deze kun je hieronder bekijken.

Ender's Game

Ender’s Game

Zeventig jaar is er inmiddels verstreken sinds de laatste alien-invasie, die een immense strijd tussen de mens en een alien-ras genaamd ‘de Formics’ als gevolg had. De jonge Ender Wiggin (Asa Butterfield), een uiterst ontwikkeld kind, wordt naar een militaire school gestuurd die zich in de ruimte bevindt. Hier wordt hij samen met andere getalenteerde leeftijdsgenoten getraind en opgeleid om voorbereid te zijn op toekomstige invasies.

Ender’s Game wordt geregisseerd door Gavin Hood. Hij schreef tevens het scenario, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Orson Scott Card. De hoofdrollen worden gespeeld door Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Harrison Ford, Abigail Breslin en Viola Davis. De film verschijnt vanaf 23 januari 2014 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter