Nieuwe poster voor familiefilm Superjuffie

Entertainment One Benelux heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de familiefilm Superjuffie. Deze kun je hieronder bekijken.

Superjuffie

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar als een dier om hulp roept, verandert ze zomaar in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. En ze komt er niet vanaf! De drang om dieren in nood te redden is best onhandig. Zeker als je best onzeker bent en een nieuwe baan hebt als juf van groep 6 hebt. Superjuffie zoekt uit hoe haar krachten werken, en haar leerlingen helpen haar met haar geheim en beschermen haar tegen hoofdmeester Snor. En dan vraagt Willem de Rat om hulp: er gebeuren rare dingen in de dierentuin.

Superjuffie, de film, is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Janneke Schotveld die wordt uitgegeven bij Van Holkema & Warendorf.

Diewertje Dir (Theater Oostpool en Het Klokhuis) speelt SuperjuffieHarry Piekema is ook te zien in de film, als Meester Snor. Carly Wijs neemt de rol van Edna voor haar rekening en Hassan Slaby speelt Hakim in de kinderfilm. Ilse Warringa (De Luizenmoeder) spreekt de stem van de kat in. De regie is in handen van Martijn Smits (Popoz, Zombibi), het scenario is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees, Dummie de Mummie). Paul Voorthuysen is de producent, bekend van Mees Kees, Dummie de Mummie en MeesterspionSuperjuffie draait aankomend najaar in de Nederlandse bioscopen.