Nieuwe poster voor film The Protégé

Lionsgate heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de film The Protégé, van regisseur Martin Campbell. Bekijk de poster hieronder.

The Protégé 

 

The Protégé 

Anna (Maggie Q), als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody (Samuel L. Jackson) en opgeleid in het familiebedrijf, is ‘s werelds meest bekwame huurmoordenaar. Maar wanneer Moody – de man die als een vader voor haar was en haar alles leerde wat ze moet weten over vertrouwen en overleven – op brute wijze wordt vermoord, zweert Anna wraak. Terwijl ze verstrikt raakt in een raadselachtige moordenaar (Michael Keaton) wiens aantrekkingskracht tot haar veel verder gaat dan kat en muis, wordt hun confrontatie dodelijk en zullen de losse eindjes van een leven dat aan moord wordt besteed, zich nog sterker verweven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Keaton, Maggie Q, Samuel L. Jackson, Robert Patrick.

De film is geregisseerd door Martin Campbell en geschreven door Richard Wenk. De producenten zijn Arthur Sarkissian, Moshe Diamant, Rob Van Norden, Yariv Lerner en Chris Milburn.

The Protégé is vanaf 20 august 2021 te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter