Nieuwe poster voor Freeform’s Pretty Little Liars: The Perfectionists

Freeform heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de Pretty Little Liars spin-off serie Pretty Little Liars: The Perfectionists! Bekijk de poster hieronder.

Pretty Little Liars The Perfectionists

Pretty Little Liars The Perfectionists

Freeform breidt het Pretty Little Liars universum uit met 10 afleveringen van The Perfectionists. De serie ziet de terugkeer van fanfavorieten Sasha Pieterse als Alison en Janel Parrish als Mona. Pretty Little Liars: The Perfectionists heeft hoofdrollen voor Sofia Carson als Ava, Sydney Park als Caitlin, nieuwkomer Eli Brown als Dylan, Graeme Thomas King als Jeremy, Kelly Rutherford als Claire en Hayley Erin.

In Beacon Heights, een schijnbaar perfecte stad, worstelen een groep van drie universiteitsvrienden met de stress. In de nasleep van de eerste moord in de stad verbergt elke perfectionist zich achter een geheim, een leugen en een alibi.

The Perfectionists is ook gebaseerd op een populaire boekenreeks van Sara Shepard. Marlene King (Pretty Little Liars, Famous in Love) schreef de pilot en fungeert als uitvoerend producent van de serie met Charlie Craig (Pretty Little Liars, The 100), Lisa Cochran-Neilan (Pretty Little Liars, Famous in Love), Leslie Morgenstein (Pretty Little Liars, The Vampire Diaries) en Gina Girolamo (The 100, The Originals). De pilot is geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Elizabeth Allen Rosenbaum. Pretty Little Liars: The Perfectionists wordt geproduceerd door Alloy Entertainment en Long Lake Media, in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television.

Vanaf 20 maart 2019 te zien op Freeform.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter