Nieuwe poster voor Joel Edgerton’s Boy Erased

Focus Features heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de coming-of-age en coming-out dramafilm Boy Erased. Bekijk deze hieronder. De film is afkomstig van schrijver/regisseur Joel Edgerton (The Gift) en is gebaseerd op Boy Erased: A Memoir of Identity, Faith, and Family door Garrard Conley.

Boy Erased

Boy Erased vertelt het verhaal van Jared (Hedges), de zoon van een baptistenpastor in een klein Amerikaans stadje, die op 19-jarige leeftijd bij zijn ouders (Kidman en Crowe) uit de kast komt. Jared wordt geconfronteerd met een ultimatum: een homoveredelingstherapie bijwonen of permanent verbannen en gemeden worden door zijn familie, vrienden en geloof. Boy Erased is het waargebeurde verhaal van de worsteling van een man om zichzelf te vinden, terwijl hij gedwongen wordt om elk aspect van zijn identiteit in twijfel te trekken.

De film heeft hoofdrollen voor Russell Crowe, Nicole KidmanJoel Edgerton¸ Cherry Jones, Michael “Flea” Balzary, Xavier Dolan, Joe Alwyn, Troye Sivan, Emily Hinkler, Jesse LaTourette, David Joseph Craig, Théodore Pellerin, Madelyn Cline en Britton Sear.

De film wordt geproduceerd door Edgerton en Anonymous Content’s Kerry Kohansky-Roberts en Steve Golin. Uitvoerend producenten van de film zijn Rebecca Yeldham, Ann Ruark en Anonymous Content’s Kim Hodgert en Tony Lipp.

Conley’s memoires werd vorig jaar voor het eerst gepubliceerd door Penguin Random House en werd eerder dit jaar uitgegeven in paperback. Edgerton heeft de adaptatie van het scenario geschreven; Boy Erased zal zijn tweede speelfilm als regisseur zijn na de hit The Gift (eveneens geproduceerd door Yeldham).

Boy Erased draait vanaf november 2018 in de bioscoop.