Nieuwe poster voor Jordan Peele’s Us

Universal Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de sociale thriller Us van de Academy Award-winnaar Jordan Peele. Bekijk de poster hieronder.

Us

 

Us heeft hoofdrollen voor Lupita Nyong’o (Black Panther), Winston Duke (Black Panther), Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale), Tim Heidecker (Ant-Man and the Wasp), Shahadi Wright Joseph (Hairspray Live!), Evan Alex (Mani), Madison Curry, Cali Sheldon, Noelle Sheldon en Duke Nicholson.

Een moeder en vader vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis om lekker te kunnen ontspannen met vrienden. Wanneer de avond valt, krijgen ze bezoek van onuitgenodigde gasten. De sereniteit die heerste verandert al snel in een hoop spanning en chaos.

Get Out was een enorm succes voor Universal en Peele in zijn regiedebuut. De film verdiende wereldwijd meer dan $255 miljoen op een budget van $4,5 miljoen. De film kreeg ook veel lof van critici en publiek vanwege de behendige mix van komedie en horror, maar ook de scherpe thema’s en subtiele boodschappen die in de film zijn verborgen. Het werd genomineerd voor vier Academy Awards, waarbij Peele won voor Best Original Screenplay.

Us is geschreven en geregisseerd door Peele en hij zal ook produceren via zijn Monkeypaw Productions. De film wordt geproduceerd door Sean McKittrick, Jason Blum en Ian Cooper van Monkeypaw.

Us gaat op 15 maart 2019 in première.