Trailer en poster voor Cameron Crowe’s serie Roadies

Showtime heeft een trailer en poster vrijgeven voor de nieuwe muzikale serie Roadies. De reeks is afkomstig van schrijver, regisseur en producer Cameron Crowe (Vanilly Sky, Almost Famous). In de serie staat een hechte groep roadies centraal. Zij beleven allerlei avonturen en laten de muziekwereld vanuit hun ogen zien. De trailer en poster zijn hieronder te bekijken.

Roadies serie

Roadies serie

Een kijkje in ‘t leven van de stille krachten die jouw avond uit zo memorabel maken. De mannen van ‘t licht, ‘t geluid, de catering. De roadies.

Bill en Shelli zijn onderdeel van The Staton-House Band en leven voor muziek. Deze ”roadies” leven een roekeloos, komisch, romantisch én aangrijpend leven in en buiten de schijnwerpers van de muziekindustrie. Samen reizen ze door het land met hun passie voor muziek als drijfveer…

Hoofdrollen zijn er voor Carla Gugino, Luke Wilson, Rafe Spall, Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Peter Cambor, Machine Gun Kelly, Ron White.

Roadies wordt gemaakt door Vinyl Films, Bad Robot Productions, Dooley & Company Productions en Warner Bros. Tevens is Kelly Curtis, manager van de band Pearl Jam, bij de serie betrokken als muziek-supervisor en producent.

De eerst aflevering zal worden uitgezonden op 26 juni door Showtime.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter