Nieuwe poster voor Scream (2022)

Paramount Pictures heeft de poster vrijgegeven voor het langverwachte Scream, dat in 2022 zal verschijnen! Deze kun je hieronder bekijken! De film staat gepland om in januari 2022 naar de bioscoop te komen.

Scream 2022

Scream 2022 trailer

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Neve CampbellDavid Arquette en Courtney Cox keren allen terug voor dit vijfde deel. Daarnaast zijn er ook rollen voor Dylan Minnette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

Producers van de film zijn James Vanderbilt (Zodiac) die ook samen met Guy Busick (Ready or Not) aan het scenario werkte, evenals William Sherak en Paul Neinstein. Scream verschijnt volgens planning op 14 januari 2022 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter