Nieuwe poster voor Spiral: From the Book of Saw

Met nog maar een paar weken te gaan tot de komst van het langverwachte deel uit  de horrorfranchise, heeft Lionsgate een nieuwe poster uitgebracht voor Spiral: From the Book of Saw. De nieuwe poster is hieronder te zien.

Spiral: From the Book of Saw

Spiral: From the Book of Saw

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

De hoofdrol wordt gespeeld door acteur en komiek Chris Rock. Dit deel van de langlopende horrorfranchise heeft ook rollen voor Samuel L. Jackson, Marisol Nichols, Max Minghella, Nazneen Contractor, K.C. Collins, Dan Petronijevic, Zoie Palmer, Edie Inksetter, Morgan David Jones, Josh Stolberg, Christopher Tai, Leila Leigh, Ali Johnson.

De film is geregisseerd door de franchise filmmaker Darren Lynn Bousman (Saw IISaw III en Saw IV). Rock bedacht zelf het idee voor de film.

De Saw-franchise begon in 2004, met de eerste film van James Wan en Leigh Whannell. Saw was een hit en creëerde meteen een franchise, met elk jaar een nieuwe film tot 2010. De franchise  sluimerende, maar werd in 2017 nieuw leven ingeblazen met Jigsaw. De eerste film in de nieuwe serie staat gepland voor 23 oktober 2020.

Spiral: From the Book of Saw draait vanaf 14 mei 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter