Nieuwe poster voor The Conjuring spin-off The Nun

Warner Bros. heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor The Nun, de geplande spin-off van horrorfilm The Conjuring. Deze kun je hieronder bekijken. Morgen zal de eerste trailer verschijnen, dus hou de site in de gaten!

The Nun

Centraal in de horrorfilm van regisseur Corin Hardy staat een jonge non, die woont in een abdij in Roemenië maar zelfmoord besluit te plegen. Zo rond de tijd dat de laatste sacramenten worden toegediend, komen een priester met een duister verleden en zijn leerling, langs vanuit het Vaticaan om onderzoek te doen. Samen ontdekken ze een gruwelijk geheim dat de kloosterorde al die tijd verborgen wist te houden. Daarbij nemen ze het op tegen de non uit de titel. Deze was overigens ook al te zien in The Conjuring 2.

Hoofdrollen zijn er voor Démian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu en Bonnie Aarons. Gary Dauberman (It) schreef het scenario. De film moet het startschot zijn voor een The Conjuring-filmuniversum. The Nun is de tweede spin-off van de serie, na Annabelle: Creation. Vanaf 7 september 2018 in de bioscoop te zien.