Nieuwe posters voor Train To Busan Presents: Peninsula

Go USA heeft nieuwe posters vrijgegeven voor de Zuid-Koreaanse zombiefilm Train To Busan Presents: Peninsula, oftewel Train To Busan 2. Op de poster staat de nieuwe cast onder leiding van Gang Dong-Won terwijl ze worden omringd door razende zombies midden op een autowrak. De Zuid-Koreaanse zombiethriller zal deze zomer zijn debuut maken in zijn thuisland en is ook geselecteerd voor het Cannes Film Festival 2020. Bekijk de volledige posters hieronder.

Train To Busan Presents: Peninsula

Train To Busan Presents: Peninsula

Train To Busan Presents: Peninsula heeft hoofdrollen voor Gang Dong-won en Lee Jung-hyun en wordt deze zomer in Korea uitgebracht. De film vindt plaats vier jaar na de zombie-uitbraak in Train To Busan. Het Koreaanse schiereiland is verwoest en Jung-seok, een voormalige soldaat die erin is geslaagd om naar het buitenland te ontsnappen, krijgt een missie om terug te gaan en ontmoet onverwacht overlevenden.

Train to Busan werd geregisseerd door Sang-ho en volgde het verhaal van een workaholic zakenman en vader die zijn dochter vergezelt op de titulaire treinrit om haar moeder te zien. Op hetzelfde moment breekt er een kwaadaardig virus uit, dat de bevolking verandert in vraatzuchtige zombies. Terwijl de trein richting Busan rijdt, moeten de passagiers vechten om te overleven.

Train to Busan werd geregisseerd door Yeon Sang-ho en brak de records van de box office in Zuid-Korea en werd de grootste Koreaanse film aller tijden. Hoofdrollen waren er voor Gong YooJung Yu-mi, Ma Dong-seok, Choi Woo-sik, An So-hee, Kim Eui-sung en Kim Su-an.

Een recensie van de originele Train To Busan-film (en diens geanimeerde voorganger) is hier te lezen.