Nieuwe poster voor Under the Silver Lake

The Searchers heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de film Under the Silver Lake, met in de hoofdrollen Andrew Garfield (Hacksaw Ridge) en Riley Keough (Mad Max: Fury Road). Deze kun je hieronder bekijken.

Under the Silver Lake

Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.

Van schrijver-regisseur David Robert Mitchell komt een uitgestrekte, speelse en onverwachte mysterie-komedie detective thriller over de Dream Factory en zijn bewoners — hond moordenaars, aspirant-acteurs, glitter-pop groepen, nachtleven persoonlijkheden, It-meisjes, memorabilia hoarders, gemaskerde verleidsters, dakloze goeroes, teruggetrokken songwriters, sekswerkers, rijke socialites, topless buren, en de schimmige miljardairs die er onder en boven zweven. Gebruikmakend van de traditie in de film noirs, die zich uitstreken van Kiss Me Deadly en The Long Goodbye tot Chinatown en Mulholland Drive, gebruikt Mitchell de topografie van Los Angeles als achtergrond voor een diepere verkenning van de verborgen betekenis en geheime codes die begraven liggen in de dingen waar we van houden.

Under the Silver Lake draait vanaf 9 augustus 2018 in de Nederlandse bioscoop.