Nieuwe poster voor X-Men: Dark Phoenix

20th Century Fox heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor X-Men: Dark Phoenix, het nieuwste deel in de X-Men film franchise. De poster kun je hieronder bekijken.

X-Men: Dark Phoenix

 

In Dark Phoenix krijgen de X-Men te maken met hun grootste en krachtigste tegenstander tot nu toe: een van henzelf, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte, komt Jean bijna om het leven als ze geraakt wordt door een mysterieuze kosmische kracht. Zodra ze thuis is, maakt die kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel minder stabiel. Worstelend met de entiteit in haarzelf, barsten de krachten van Jean los op manieren die ze zelf niet kan begrijpen of beheersen. Terwijl Jean steeds meer de controle verliest en diegenen van wie ze het meeste houdt pijn doet, weet ze dat te ontrafelen wat de X-Men bij elkaar houdt. Terwijl de familie uit elkaar valt, moeten ze een manier vinden om zich te verenigen – niet alleen om Jeans ziel te redden, maar ook om onze planeet te redden van de buitenaardse wezens die deze kracht willen gebruiken om het universum te overheersen.

De hoofdrollen worden gespeeld door James McAvoy, Sophie Turner, Michael FassbenderJennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Jessica Chastain en Evan Peters. De film wordt geschreven en geregisseerd door Simon Kinberg.

X-Men: Dark Phoenix is vanaf 6 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop te zien, ook in IMAX en Dolby Cinema.