Nieuwe poster X-Men spin-off Legion

FX Network heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de X-Men-spinoff Legion. Deze kun je hieronder bekijken.

Legion

David Haller, een onrustige, jonge man die sinds zijn tienerjaren worstelt met een psychische aandoening. Gediagnosticeerd als schizofreen, heeft David door de jaren heen al vele psychiatrische ziekenhuizen van binnen en buiten gezien. Maar na een vreemde ontmoeting met een andere patiënt, wordt hij geconfronteerd met de mogelijkheid dat de stemmen die hij hoort en de visioenen die hij ziet echt kunnen zijn. En dan blijkt dat Haller in bezit is van mogelijk bovenmenselijke krachten.

De cast bestaat uit Dan StevensRachel KellerAubrey PlazaBill Irwin, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton, Jean SmartNavid NegahbanJemaine Clement en Hamish Linklater.

Noah Hawley dient als uitvoerend producent, samen met John Cameron, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Jim Chory. Legion is het nieuwste project van Hawley en Cameron, twee van de uitvoerende producenten van de Emmy en Golden Globe-winnende FX-anthologieserie Fargo.

De serie is de eerste samenwerking tussen Marvel TV en Fox. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en zal vanaf 8 februari 2017 worden uitgezonden.