Nieuwe posters DC Universe’s Swamp Thing

Warner Bros. heeft een aantal nieuwe posters vrijgegeven voor DC Universe’s Swamp Thing. Deze kun je hieronder bekijken.

DC Universe’s Swamp Thing

DC Universe’s Swamp Thing DC Universe’s Swamp Thing DC Universe’s Swamp Thing

De live-action DC Universe-adaptatie van de klassieke antiheld, die oorspronkelijk door Len Wein en Bernie Wrightson is bedacht, wordt uitgevoerd geproduceerd door Len Wiseman (Sleepy Hollow), die ook de pilot regisseerde. Mark Verheiden (Battlestar Galactica, Netflix’s Daredevil) en Gary Dauberman (It) schrijven de serie en fungeren als showrunners, met James Wan (Aquaman) als uitvoerend producent.

Hoofdrollen worden gespeeld door Virginia MadsenAndy BeanWill PattonCrystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott, Jennifer Beals, Henderson Wade, Kevin Durand en Leonardo Nam. Het titulaire monster wordt gespeeld door Derek Mears.

Swamp Thing maakte zijn comic debuut in 1971 en is sindsdien een groot onderdeel van het DCU, inclusief baanbrekende runs geschreven door Alan Moore, Brian K. Vaughan, Mark Millar en Scott Snyder. Het personage werd eerder geadapteerd tot een film door Wes Craven in 1982. Craven produceerde zeven jaar later een vervolg en een Amerikaanse serie, die drie seizoenen liep in de vroege jaren ’90. Dick Durock nam de hoofdrol op zich, zowel in de films als in de serie.

Swamp Thing staat gepland om op 31 mei in première te gaan op DC Universe.