Nieuwe posters en trailer Teenage Mutant Ninja Turtles

Vandaag hebben we nieuwe posters en een trailer ontvangen van Jonathan Liebesman‘s Teenage Mutant Ninja Turtles. Deze kun je hieronder bekijken.

Nieuwe posters en trailer Teenage Mutant Ninja Turtleshr_Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_19hr_Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_2046fd920

De stad heeft helden nodig. Duisternis hangt boven New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles van de politie tot aan politici. De toekomst is grimmig tot vier broers vanuit de riolen hun lot ontdekken als Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles moeten werken met onverschrokken reporter April en haar bijdehante cameraman Vern Fenwick om de stad te redden en Shredder’s duivelse plan zien te ontrafelen.

Hoofdrollen zijn er voor Megan FoxWill Arnett, William Fichtner, Danny WoodburnMinae Noji, Whoopi Goldberg, Abby Elliott en Tohoru Masamune. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Noel Fisher en Pete Ploszek zijn te zien als respectievelijk de Turtles Raphael, Donatello, Leonardo en Michelangelo.

De film is geregisseerd door Jonathan Liebesman, op basis van een scenario door Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty. De film is een reboot van de filmreeks, die weer gebaseerd is op de stripboeken van Kevin Eastman en Peter Laird.

Vanaf 21 augustus 2014 draait Teenage Mutant Ninja Turtles in de bioscoop.