Nieuwe poster en trailer voor oorlogsfilm The Tomorrow War

Amazon Studios heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Chris McKay‘s aankomende sci-fi actiefilm The Tomorrow War (De Oorlog van Morgen). Deze kun je hieronder bekijken. The Tomorrow War zal vanaf 2 juli 2021 te zien zijn op Amazon Prime Video.

The Tomorrow War trailer

The Tomorrow War trailer

In The Tomorrow War lijkt de mensheid te verliezen in een strijd met buitenaardse wezens. Wetenschappers ontwikkelen daarom een manier om de invasie te bestrijden door een de mogelijkheid te creëren om soldaten uit het verleden de oorlog te laten voeren. De film legt de focus bij een die is opgesteld om te vechten in een toekomstige oorlog waarin het lot van de mensheid afhankelijk is van diens vermogen om zijn verleden onder ogen te zien.

De film heeft onder andere rollen voor Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World), Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale), J.K. Simmons (Whiplash), Betty Gilpin (GLOW), Sam Richardson, Jasmine Matthews, Theo Von, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Keith Powers, Mike Mitchell, Alan Trong (Alita: Battle Angel), Seychelle Gabriel (Falling Skies), Alexis Louder (Harriet) en nieuwkomer Chibuikem Uche.

The Tomorrow War wordt geregisseerd door Emmy-winnaar Chris McKay (Robot Chicken, The Lego Batman Movie) op basis van een script geschreven door Zach Dean (Deadfall, 24 Hours to Live). Naast het vertolken van de hoofdpersoon is Pratt ook betrokken als uitvoerend producent. Tevens zijn Dana Goldberg, Jules Daly, David Ellison, David S. Goyer, Don Granger en Adam Kolbrenner betrokken als producenten.

The Tomorrow War is vanaf 2 juli 2021 te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter