Nieuwe posters voor Spider-Man: No Way Home

Terwijl het publiek verwacht dat Spider-Man: No Way Home eind deze maand in de bioscopen zal verschijnen, en na een recordbrekende voorverkoop van tickets, heeft Sony Pictures drie personageposters uitgebracht waarop we de terugkeer van drie iconische Spider-Man-schurken. Alfred MolinaJamie Foxx en Willem Dafoe keren allemaal terug als respectievelijk de Spider-Man-schurken Doc Ock, Electro en Green Goblin. Bekijk de posters hieronder.

Spider-Man: No Way HomeSpider-Man: No Way HomeSpider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home posters

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Spider-Man: No Way Home ziet de terugkeer van Tom Holland als de geliefde muurcrawler, die nu zal worden vergezeld door Benedict Cumberbatch‘s Doctor Strange. Jamie Foxx‘s Electro en Alfred Molina‘s Doctor Octopus en Willem Dafoe‘s Green Goblin zullen ook in de film te zien zijn. Net als WandaVision zal No Way Home aansluiten bij de gebeurtenissen van Sam Raimi’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Het derde deel in de Spider-Man reeks van het MCU ziet ook de terugkeer van Zendaya (Euphoria, Dune) als MJ, Jacob Batalon als Ned Leeds, Marisa Tomei (The King of Staten Island) als tante May, Tony Revolori (The French Dispatch) als Flash en Hannibal Buress (Tag) als Coach Wilson. Ook zal Jon Favreau terugkeren as Harold “Happy” Hogan.

Spider-Man: No Way Home is geregisseerd door Jon Watts op basis van een scenario door Chris McKenna & Erik Sommers.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op 16 december 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter