Nieuwe posters voor The Purge: Anarchy

Universal Pictures heeft vandaag een aantal nieuwe posters vrijgegeven voor de sequel The Purge: Anarchy. Deze kun je hieronder bekijken. De New Founding Fathers of America nodigen je uit voor de jaarlijkse Zuivering. Bereid je voor op anarchie! De film is het vervolg op de film The Purge uit 2013, waarbij misdaad een keer per jaar, 12 uur is toegestaan.

The Purge: Anarchy

65684a3The Purge AnarchyThe Purge Anarchy

The Purge Anarchy

The Purge Anarchy

Eens per jaar vindt ‘The Purge’ plaats: een nacht waarin geen wetten of regels gelden.Wanneer dit jaar de Zuivering begint, zint de raadselachtige eenling Leo op wraak voor de dood van zijn zoon. Eva, een alleenstaande moeder, wordt gedwongen om samen met haar dochter Cali haar apartement te verlaten als ze worden aangevallen. Shane en Liz, een jong stel, worden slachtoffer van een carjacking. Ze vinden toevlucht in Leo’s gepantserde auto, Shane en Liz gaan samen met de drie vreemden de strijd aan. De groep zal nu ontdekken hoe ver ze gaan om zichzelf en de anderen te beschermen, wanneer zij vechten om de nacht te overleven.

Hoofdrollen worden gespeeld door Frank GrilloCarmen EjogoZach GilfordKiele SanchezZoë SoulJustina Machado, John Beasley, Jack Conley, Noel Gugliemi, Castulo Guerra, Michael K. Williams en Edwin Hodge.

De film wordt geschreven en geregisseerd door James DeMonaco.

The Purge: Anarchy draait vanaf 24 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop.