Nieuwe Pride and Prejudice and Zombies poster

Lionsgate heeft na de eerste trailer nu een nieuwe Pride and Prejudice and Zombies poster vrijgegeven. In de actie-/horrorfilm Pride and Prejudice and Zombies, gebaseerd op het boek van Seth Grahame-Smith, wordt de wereld van Jane Austens klassieke verhaal bruut verstoord door een grote hoeveelheid zombies.

Pride and Prejudice and Zombies

Pride and Prejudice and Zombies

Het klassieke verhaal van Jane Austen over de verwarde relaties tussen geliefden uit verschillende sociale klassen in de 19e eeuw in Engeland, krijgt te maken met een invasie van zombies.

Elizabeth Bennett (Lily James) en haar vier bevallige zussen worden op het Engelse platteland van de 19e eeuw door hun vader getraind in de vechtkunsten om zombie aanvallen af te weren. Hun moeder probeert haar dochters ondertussen wanhopig aan de man te helpen en is blij met de komst van Mr. Darcy (Sam Riley). Deze knappe maar onuitstaanbare man is behalve een fanatieke zombiemoordenaar, ook het levende voorbeeld van het vooroordeel dat heerst over de hogere klasse.

Als de zombie uitbraak epidemische vormen aanneemt moeten alle partijen hun trots inslikken en hun krachten bundelen om de levende doden in het bloeddoorlopen slagveld voor eens en voor altijd te verslaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily James, Suki Waterhouse, Charles Dance, Lena Headey, Sam Riley, Jack Huston, Matt Smith, Douglas Booth, Suki Waterhouse, Bella Heathcote.

De film is geregisseerd door Burr Steers op basis van een eigen scenario. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2009 van Seth Grahame-Smith, die op zijn beurt een parodie is op Pride and Prejudice uit 1813.

Pride and Prejudice and Zombies draait vanaf volgend jaar in de bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter