Nieuwe promo A Star is Born met Lady Gaga & Bradley Cooper

Lady Gaga heeft op Twitter een nieuwe teaser vrijgegeven voor Warner Bros. Pictures‘ A Star is Born. Deze kun je hieronder bekijken. We krijgen een preview van het lied “Is That Alright?”

A Star is Born

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Main ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lady GagaBradley CooperAndrew Dice ClayDave Chappelle en Sam Elliott. De film wordt geregisseerd door Cooper, die hiermee zijn regiedebuut maakt. Cooper schreef ook het scenario samen met Will Fetters en Eric Roth.

A Star is Born is inmiddels de vierde versie van het verhaal, waarin de dromen van een gewoon meisje werkelijkheid worden wanneer ze de filmindustrie weet binnen te komen en een schijnbaar perfect huwelijk aangaat met een Hollywoodberoemdheid. Maar terwijl de ster van deze jonge vrouw begint te rijzen, zinkt echtgenoot Norman Maine steeds verder weg in drankzucht en misère. William A. Wellman regisseerde het origineel uit 1937 met in de hoofdrol Janet Gaynor en Fredric March. De versie uit 1954 is afkomstig van George Cukor en zag in de hoofdrol Judy Garland en James Mason. In 1976 kwam Frank Pierson met een update van het verhaal met Barbra Streisand en Kris Kristofferson.

A Star is Born zal te zien zijn vanaf 4 oktober 2018.