Nieuwe promo afbeelding voor Godzilla vs Kong

Fans kijken reikhalzend uit naar de komst van Godzilla vs Kong, het volgende hoofdstuk uit de ‘MonsterVerse’ van Legendary Pictures en Warner Bros. Pictures. We moeten echter wachten tot 21 mei 2021. Nu is er wel een promo afbeelding verschenen als onderdeel van Playmates Toys figure, welke je hieronder kunt bekijken. Op de foto zien we dat de titulaire monsters het tegen elkaar opnemen (via ComicBookMovie.com).

Godzilla vs Kong

Godzilla vs Kong

De meest recente film in Legendary’s MonsterVerse, Godzilla: King of the Monsters, verscheen deze zomer in de bioscoop. Het eindigde met Godzilla die zijn rechtmatige plaats innam als de heerser van alle Titanen. Helaas was de film een ​​financiële teleurstelling, met een winst van slechts $385,9 miljoen, tegen een budget van $200 miljoen.

Adam Wingard regisseert Godzilla vs. Kong, dat dient als een vervolg op zowel King of the Monsters als Kong: Skull Island. Millie Bobby Brown, Kyle Chandler en Zhang Ziyi zullen allemaal hun rol hernemen uit King of the Monsters. Enkele van de nieuwe castleden zijn Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Jessica Henwick, Demián Bichir en Rebecca Hall.

Godzilla vs Kong is vanaf 21 mei 2021 te zien in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter