Nieuwe RealD 3D poster voor Spider-Man: Into the Spider-Verse

Het RealD 3D officiële Twitter account heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor de 3D-bioscoopfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Deze kun je hieronder bekijken. Dit is de eerste Spider-Man animatiefilm met een baanbrekende visuele stijl. Het verhaal speelt zich af in een ander Spider-Man Universum waarin we kennis maken met een nieuwe Spider-Man, de tiener Miles Morales en verschillende Spider-People.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

De film is geregisseerd door Bob PersichettiPeter Ramsey en Rodney Rothman. In de originele versie met de stemmen van Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, Kimiko Glenn, Liev Schreiber en Nicolas Cage.

Ronnie Flex is voor de Nederlandse versie gecast in de rol van het hoofdpersonage Miles Morales. Thijs Römer zal te horen zijn als Peter B. Parker, de mentor van Miles. Holly Mae Brood spreekt de stem in van studente Spider-Gwen. Edwin Jonker is te horen als Jefferson David en Levi van Kempen als RIPeter. Fernando Halman spreekt de stem in van Aaron, de oom van Miles en Derek de Lint die van Wilson Fisk / King Pin. Daarnaast verzorgt Kim van Kooten de stem van Doc Ock, Frank Lammers die van Spider-Man Noir en zal Buddy Vedder te horen zijn als Spider-Ham.

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 13 december in voorpremière in 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.