Nieuwe Sense8 seizoen 2 trailer

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Sense8 seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Het tien afleveringen tellende nieuwe seizoen wordt op 5 mei 2017 beschikbaar gesteld door Netflix. Het tweede seizoen van Sense8 gaat verder op het moment waarop het eerste seizoen eindigen. In het tweede seizoen zijn de acht op de vlucht voor Whispers (Terrence Mann) en worden gedwongen om hun identiteit onder de loep te nemen. De Sensates moeten nu een manier zien te vinden om met elkaar te zien leven, elkaar te begrijpen en elkaar te beschermen.

Sense8 seizoen 2

Sense8 is afkomstig van Lana Wachowski, Grant Hill en J. Michael Straczynski. De serie is gecentreerd rond acht personages, uit verschillende delen van de wereld, die een gewelddadige visie ervaren. Al snel merken ze dat ze mentaal verbonden zijn door de ervaring. Ze raken verbonden, kunnen elkaar zien en met elkaar praten alsof ze zich op dezelfde plek bevinden, met toegang tot elkaars diepste geheimen. Niet alleen moeten de acht zich aanpassen aan dit nieuwe vermogen en aan elkaar, ze moeten uitzoeken waarom hun leven nu in gevaar is. In seizoen 2 blijven duistere krachten het cluster van acht verbonden personages volgen. Ze leren meer over BPO, de geheime organisatie die op zoek is naar hun cluster en anderen zoals zij, en werken samen om zichzelf te beschermen tegen deze organisatie.

In de serie zijn er rollen voor Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen, Max Riemelt, Daryl Hannah, Naveen Andrews, Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista​ en ​​​Joe Pantoliano.

Lana Wachowski, Grant Hill en J. Michael Straczynski doen dienst als uitvoerend producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter