Nieuwe serie Condor vanaf 23 augustus op FOX

De nieuwe Amerikaanse actiethriller-serie Condor, gebaseerd op ‘Six Days of the Condor’ van James Grady, is vanaf 23 augustus te zien op FOX. De jonge CIA-analist Joe ontdekt een complot dat miljoenen levens in gevaar brengt. Wanneer iedereen op kantoor wordt vermoord, moet Joe zichzelf opnieuw uitvinden en alles op alles zetten om de waarheid te achterhalen. Bekijk hieronder een trailer.

Serie Condor op FOX

Gebaseerd op de roman Six Days of the Condor van James Grady en het scenario Three Days of the Condor van Lorenzo Semple Jr. en David Rayfiel, volgt de serie de CIA-analist (Max Irons) die op een plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Joe Turner heeft altijd getwijfeld over zijn werk voor de CIA, maar wanneer een ontdekking ervoor zorgt dat zijn hele kantoor wordt vermoord, is Joe genoodzaakt als enige overlevende op de vlucht te slaan. Zijn bedenkingen veranderen in al te reële morele dilemma’s. Om de waarheid achter de gebeurtenissen te ontdekken en een complot dat miljoenen levens bedreigt te stoppen, zal Joe onder druk opnieuw uit moeten vinden wie hij eigenlijk is en waartoe hij in staat is.

In Condor zijn Max Irons, William Hurt, Leem Lubany, Angel Bonnani, Kristen Hager, Mira Sorvino en Bob Balaban en speciale gast Brendan Fraser te zien.

De serie is gemaakt door Todd Katzberg, Jason Smilovic en Ken Robinson en ging op 6 juni 2018 in première op Audience. In juli 2018 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, hoewel Audience in januari 2020 aankondigde dat het de activiteiten in het huidige vorm zou beëindigen. Het tweede seizoen, dat ten tijde van de aankondiging al gefilmd was, ging op 9 juni 2020 in première.

De serie Condor is vanaf 23 augustus, elke maandag te zien met een dubbele aflevering vanaf 20.00 uur op FOX, met aansluitend seizoen 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter