Nieuwe serie Instinct vanaf 1 augustus op Net5

Vanaf zaterdag is de serie Instinct te zien bij Net5. Deze nieuwe misdaadserie start gelijk met een dubbele aflevering. In deze spannende serie, welke gebaseerd is op het boek Murder Games van James Patterson, volgen we dokter Dylan Reinhardt (gespeeld door Alan Cumming), die langzaam maar zeker zijn rustige leventje vaarwel zegt. De serie valt op door een homoseksueel mannelijk personage in de hoofdrol.

Instinct serie

Dr. Dulan Reinhart, een begaafde auteur, universiteitsprofessor en voormalig CIA agent wordt in Instinct weer teruggetrokken in zijn oude leven door NYPD detective Lizzie Needham om haar te helpen een seriemoordenaar te stoppen die het eerste boek van Reinhart gebruikt als leidraad.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alan Cumming, Bojana Novakovic, Daniel Ings, Naveen Andrews, Sharon Leal.

De serie Instinct is ontwikkeld door Michael Rauch en ging in 2018 in première in Amerika. In mei 2018 vernieuwde CBS de serie voor een tweede seizoen. Het tweede seizoen ging in première op 30 juni 2019.

 Instinct is vanaf 1 augustus elke zaterdag om 20.30 met een dubbele aflevering te zien bij Net5.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter