Nieuwe single Hold My Hand van Lady Gaga voor Top Gun: Maverick

Luister nu naar de nieuwe single “Hold My Hand” van Lady Gaga voor de film Top Gun: Maverick. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Lady Gaga en BloodPop en mede geproduceerd door Benjamin Rice. Luister hieronder naar de nieuwe single.

Top Gun heeft een succesvol verleden met filmmuziek. De eerste film ontving een Oscar voor het beste originele lied Take My Breath Away, uitgevoerd door de band Berlin en geschreven door Tom Whitlock en Giorgio Moroder.

Ter gelegenheid van de release van de nieuwe single heeft Lady Gaga onderstaande foto’s met Tom Cruise geplaatst op haar social media kanalen. Top Gun: Maverick zal vanaf 26 mei 2022 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga)

Hold My Hand van Lady Gaga

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.
Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De cast bestaat uit Tom CruiseVal KilmerGlen PowellJennifer ConnellyMiles TellerThomasin McKenzieCharles ParnellJay EllisBashir SalahuddinDanny RamirezMonica BarbaroJon HammEd Harris en Lewis Pullman.

Top Gun: Maverick werd geregisseerd door Joseph Kosinski. Het scenario is geschreven door Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer.

Top Gun: Maverick draait vanaf 26 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter