Nieuwe speciale Kerst teaser Minions

Universal Pictures en Illumination Entertainments hebben een speciale Kerst-trailer vrijgegeven voor Minions, de spin-off van de Despicable Me / Verschrikkelijke Ikke franchise. Deze kun je hieronder bekijken.

Het verhaal begint met het ontstaan van het leven. De Minions beginnen als eencellige gele organismes en ontwikkelden zich mettertijd tot de dienare Minions voor de meest verwerpelijke meesters. Na een heleboel verongelukte, hebben ze geen meester meer om te dienen en worden ze depressief. Maar één van hen, Kevin, heeft een plan. Samen met de tienerrebel Stuart en de lieftallige kleine Bob reizen ze over de wereld om een nieuwe baas te vinden om te dienen.

De originele stemmencast bestaat uit Steve CarellSandra BullockJon HammGeoffrey RushMichael KeatonJennifer Saunders, Pierre Coffin, Chris Renaud. De Nederlandse stemmen worden ingesproken door Isa Hoes, Barry Atsma, Chris ZegersSusan Visser, Bas KeijzerKarin BloemenAbbey HoesSipke Jan BousemaHans KlokJon van Eerd. De film wordt geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin. Het scenario is geschreven door Brian Lynch. Minions draait vanaf 1 juli 2015 in de bioscoop.