Nieuwe promo’s en eerste reacties Star Trek Beyond

Nog maar een week te gaan voordat Paramount Pictures’ Star Trek Beyond in de bioscoop te zien is. De promotiemachine blijft door denderen en zou is er een nieuwe IMAX-poster, drie featurette’s en een tv-spot vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken. Daarnaast hebben we al een aantal eerste reacties binnen! Na de eerste persvertoningen laten critici via Twitter weten dat ze niet alleen erg hebben genoten van de film, maar ook dat deze beter is dan de voorganger Into Darkness uit 2013. Gregory Weinkauf van Huffington Post noemde de film zelfs een klassieker.

Nieuwe spot, poster en featurette Star Trek Beyond

Star Trek Beyond

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk, Spock, Uhura, Bones, Scotty en Sulu, verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilmHier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt. Star Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry.

Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6). Het scenario is geschreven door Simon Pegg en Doug Jung.  Star Trek Beyond is de opvolger van Star Trek (2009) en Star Trek Into Darkness (2013).

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Simon Pegg, Shohreh AghdashlooZachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John ChoAnton Yelchin en Idris Elba.

De derde Star Trek-film verschijnt op 21 juli 2016 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter