Nieuwe stills uit Amazon Prime oorlogsfilm De Oost

Er zijn nieuwe foto’s vrijgegeven voor De Oost, een aankomende Nederlandse oorlogsfilm welke binnenkort op zal Amazon Prime Video verschijnen.

De Oost is het nieuwe project van regisseur Jim Taihuttu (Rabat, Wolf). Hieronder zie je enkele nieuwe afbeeldingen uit de film:

  • Still uit De Oost

De Oost speelt zich af in Indonesië, in het jaar 1946. Centraal staat Johan (Lakemeier), een jonge Nederlandse soldaat welke samen met zo’n honderdduizend andere mannen wordt uitgezonden naar in Nederlands-Indië, om daar orde op zaken te stellen tijdens de onafhankelijkheidsoorlog. Hij raakt gaandeweg in de ban van Westerling, een charismatische legerkapitein bijgenaamd De Turk (Kenzari). Wanneer de oorlog escaleert en De Turk het verzet van de bevolking steeds genadelozer neerslaat, wordt de lijn tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager.

De cast kent namen als Martijn Lakemeier (Oorlogswinter), Marwan Kenzari (Aladdin, Instinct), Huub Smit (New Kids Turbo), Jonas Smulders (Paradise Drifters), Reinout Scholten van Aschat, Jim Deddes, Abel van Gijlswijk, Joenoes Polnaija, Jeroen Perceval, Denise Aznam,  Peter Paul Muller en Joes Brauers.

De Oost releasedatum

Onlangs werd bekend dat De Oost vanaf 13 mei op Amazon Prime Video te zien zal zijn. Een trailer voor de film is hieronder te bekijken.
VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter