Nieuwe tailer Netflixs Narcos

Bekijk een nieuwe trailer van Netflix’ Narcos. In de tiendelige serie speelt Wagner Moura de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar.

NARCOS

Cocaïnebaron Pablo Escobar was de grote man achter het Medellinkartel: de beruchte misdaadorganisatie die in de jaren ’70 en ’80 dood en verderf zaaide in Colombia. In Narcos zien we hoe de genadeloze Escobar (Wagner Moura) zich opwerkt naar de top van de criminele wereld. We maken ook kennis met de gedreven Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal). Zij zetten letterlijk hun leven op het spel om het snel groeiende drugskartel te ontmantelen en de grote leider achter de tralies te krijgen. Een bijna onmogelijke opgave, want vrijwel iedereen in Colombia is doodsbang voor de machtige en schatrijke Escobar. En terecht…

De serie is gemaakt en geproduceerd door Chris Brancato, Carlo Bernard en Doug Miro.

Wagner Moura is te zien als de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar. Naast Moura zien we ook acteurs als Pedro PascalBoyd HolbrookJuan Pablo Raba, Joanna Christie, Stephanie Sigman, Manolo Cardona, Andre Mattos, Luis Guzman en Ana de la Reguera.

Nacros verschijnt op 28 augustus op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter