Nieuwe tailer voor Amazon serie The Summer I Turned Pretty

Prime Video heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor de serie adaptatie van Jenny Han’s tienerroman The Summer I Turned Pretty. De trailer die je hieronder kunt bekijken, bevat een fragment van Taylor Swift’s volgende single “This Love (Taylor’s Version).” De video introduceert Belly terwijl ze anticipeert op een heel andere zomervakantie met haar jeugdvriend, die uiteindelijk verliefd op haar zal worden. The Summer I Turned Pretty serie is vanaf 17 juni 2022 te zien op Prime Video.

The Summer I Turned Pretty

The Summer I Turned Pretty serie trailer

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

The Summer I Turned Pretty is een trilogie van romans voor jonge volwassenen, geschreven door de Amerikaanse auteur Jenny Han en uitgegeven door Simon & Schuster. De serie omvat The Summer I Turned Pretty (2009), It’s Not Summer Without You (2010) en We’ll Always Have Summer (2011).

De Prime Video-serie wordt geleid door showrunners Jenny Han, die ook de pilot schreef, en Gabrielle Stanton. Han, Stanton en Karen Rosenfelt zijn uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Nne Ebong voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

In The Summer I Turned Pretty zijn er rollen voor Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson en Tom Everett Scott.

The Summer I Turned Pretty serie is vanaf 17 juni 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter