Nieuwe teaser Stranger Things seizoen 4

Er is een teaser vrijgegeven voor Stranger Things seizoen 4, het langverwachte nieuwe seizoen van de Netflix-serie. Je kunt deze hieronder bekijken. 

Het vierde Stranger Things seizoen laat nog even op zich wachten, maar er is al wel nieuw materiaal verschenen in de vorm van een teaser, die op Twitter gedeeld werd. De nieuwe video toont een mysterieuze man die veel kinderen aanspreekt. Ze noemen hem “papa” en hij zegt dat hij iets speciaals voor hen heeft gepland. Het eindigt angstaanjagend met de vraag: “Eleven, luister je?”

Stranger Things seizoen 4

Het is nog niet bekend wanneer Stranger Things seizoen 4 zal verschijnen. Blijf onze site in de gaten houden voor de laatste nieuwtjes.

Stranger Things heeft rollen voor Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Winona Ryder als Joyce Byers, Noah Schnapp als Will Byers, David Harbour als Chief Jim Hopper, Millie Bobby Brown als Eleven, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Cara Buono als Karen Wheeler, Natalia Dyer als Nancy Wheeler, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Joe Keery als Steve Harrington, Dacre Montgomery als Billy, Sadie Sink als Max, Maya Hawke als Robin, Brett Gelman als Murray Bauman en Priah Ferguson als Erica Sinclair.

Nieuwe toevoegingen dit seizoen zijn Robert Englund (Nightmare on Elm Street), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Booksmart) en Joseph Quinn (Catherine the Great). Sherman Augustus (Into the Badlands), Mason Dye (Bosch), Nikola Djuricko (Legends) en Tom Wlaschiha (Game of Thrones) spelen terugkerende personages.

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de executive producers van 21 Laps Entertainment en Lain Paterson, samen met Shawn Levy en Dan Cohen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter