Nieuwe teaser voor Amazon’s Hanna

Amazon Prime Video heeft de tweede teaser vrijgegeven voor de aankomende serie Hanna, een bewerking van de actiethriller uit 2011 met dezelfde naam. Bekijk de video hieronder!

David Farr, die de originele film mede-schreef, schreef de adaptatie van de serie, welke de reis volgt van een jong meisje met buitengewone vaardigheden terwijl ze het meedogenloze off-book CIA-agent ontwijkt en probeert de waarheid te achterhalen over wie ze is.

Mireille Enos (The Catch) speelt Marissa, een efficiënte en meedogenloze agent, die is gestegen ​​in de rangen van de CIA. Echter, onder haar koele buitenkant is een diep begraven geheim dat haar blijft achtervolgen. De terugkeer van de titulaire huurmoordenaar en haar vader Erik dreigen het verleden bloot te leggen dat ze heeft geprobeerd te onderdrukken.

Joel Kinnaman (Altered Carbon) speelt Erik, een geharde, intuïtieve en compromisloze soldaat en huurling die de afgelopen 15 jaar zijn dochter heeft opgevoed in het afgelegen woud van Noord-Polen. Geïsoleerd van de wereld die hij eens kende, heeft hij zijn dochter getraind om op elke manier te overleven, met zijn enige doel, om haar te beschermen. Maar zijn tienerdochter begint op zoek te gaan naar vrijheid.

Esme Creed-Miles (Dark River) neemt haar eerste hoofdrol op zich als het titulair personage. Hanna vindt dat ze het bos moet verlaten om het leven te ervaren, maar eenmaal in de wereld wordt op haar gejaagd door Marissa.

 De serie wordt uitgevoerd geproduceerd door Mary Adelstein en Becky Clements, en door Scott Nemes en JoAnn Alfano van NBC Universal International Studios. Sarah Adina Smith (Legion, Room 104) regisseerde de serie, die werd opgenomen in maart 2018 in Hongarije, Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk en die in maart van dit jaar op Amazon zal debuteren.