Nieuwe teasers voor DC’s Titans

Twee weken voor de première heeft DC Entertainment een hele reeks nieuwe teaservideo’s vrijgegeven voor de personages van de komende serie Titans. Deze kun je hieronder bekijken.Titans volgt een groep jonge helden uit het DC-universum naarmate ze volwassen worden en deel gaan uitmaken van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson en Rachel Roth, een speciaal jong meisje bezeten door een vreemde duisternis, raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Ze worden vergezeld door Starfire en sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat gezin en een team van helden.

Titans heeft rollen voor Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) als Dick Grayson/Robin, Teagan Croft (Home and Away) als Raven, Anna Diop (24: Legacy) als Koriand’r/Starfire, Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) & Minka Kelly (Friday Night Lights) als Hawk en Dove, Bruno Bichir als Dr. Niles Caulder en Lindsey Gort als Police Detective Amy Rohrbach.

Titans is afkomstig van producenten Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. In de actie serie komt Dick Grayson uit de schaduw om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen. Fans kunnen verwachten dat Titans een dramatische avonturen reeks wordt die een van de populairste stripboekteams ooit zal ontdekken. De serie gaat op 12 oktober in première op de DC-streamingdienst.