Nieuwe teasers voor What We Do in the Shadows

FX heeft nieuwe grappige teasers uitgebracht voor hun komende vampier-comedy-serie What We Do in the Shadows. Bekijk de video’s hieronder!

What We Do in the Shadows

What We Do in the Shadows is gebaseerd op de 2014 vampire mockumentary film met dezelfde naam, die een groep vampiers (Taika Waititi, Jemaine Clement, Jonathan Brugh en Ben Fransham) volgt die samenwonen in het hedendaagse Wellington, Nieuw-Zeeland. Terwijl ze doorgaan met de alledaagse taken en wonen met andere mensen, halen ze een vampier (Cori Gonzalez-Macuer) binnen.

De film kreeg lovende recensies bij de release en werd al snel een internationale cultklassieker, die Waititi en Clement nog verder in de schijnwerpers zette als acteurs, schrijvers en regisseurs. Sinds de release, heeft de film meerdere voortzettingen in ontwikkeling gehad, waarbij een vervolg over de groep van weerwolven uit de film geleid door Anton (Rhys Darby) nog steeds in ontwikkeling is. Daarnaast is er een komedieserie in ontwikkeling, gebaseerd op de politiemannen uit de film terwijl ze paranormale gebeurtenissen rond Wellington tegenkomen.

De nieuwe serie, die zal worden geschreven en uitvoerend geproduceerd door Waititi en Clement, heeft ook rollen voor Matt Berry (The IT Crowd), Kayvan Novak (Early Man), Natasia Demetriou (Year Friends) en Harvey Guillen (The Magicians). Het eerste seizoen zal op woensdag 27 maart in première gaan op FX.