Nieuwe The House With a Clock in its Walls IMAX-poster

Universal Pictures en Amblin Entertainment hebben een nieuwe IMAX-poster vrijgegeven voor de fantasy horror film The House with a Clock in Its Walls, met in de hoofdrollen Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Cate Blanchett (Ocean’s 8). Bekijk de poster hieronder.

The House With a Clock in its Walls

The House with a Clock in Its Walls is gebaseerd op de geliefde kinderklassieker geschreven door John Bellairs en geïllustreerd door Edward Gorey. De nieuwe magische film van Amblin studio’s, vertelt het verhaal over Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt door hen meegenomen in de wereld van magie en bezweringen, probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

Hoofdrollen worden gespeeld door Jack Black, Cate BlanchettOwen VaccaroRenée Elise GoldsberryKyle MacLachlanSunny Suljic, Ricky Muse, Braxton Bjerken, Chris Adams, Charles Green, Demetri Landell, Perla Middleton, Van Marten, Vanessa Anne Williams.

De film wordt geregisseerd door Eli Roth (Death Wish) en is geschreven door Eric Kripke (Supernatural).

The House with a Clock in Its Walls draait vanaf 27 september 2018 in de Nederlandse bioscoop.