Nieuwe trailer komedie About Last Night

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de romantische (remake) komedie About Last Night. Deze kun je hieronder bekijken. De film is een remake van de gelijknamige film uit 1986, welke op z’n beurt weer gebaseerd is op David Mamets toneelstuk Sexual Perversity in Chicago uit 1974.

About Last Night

Het verhaal volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en vasthouden aan ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.

About Last Night is geregisseerd door Steve Pink op basis van een scenario door Leslye Headland. De hoofdrollen worden gespeeld door Kevin Hart, Regina Hall, Michael Ealy, Joy Bryant, Paula Patton en Christopher McDonald.

Het origineel werd geregisseerd door Ed Zwick (Glory) en hoofdrollen werden gespeeld Rob Lowe, Demi Moore, Jim Belushi en Elizabeth Perkins.

About Last Night staat gepland voor 20 februari 2014.